Kuvaus

Alaraajan tendinopatiat käytännön harjoituspäivä 4.12.2021

MoveDoc järjestää nyt koko päivän kestävän käytännön harjoituspäivän alaraajan tendinopatiaverkkokoulutuksen käyneille! Päivän ideana on kerrata, syventää ja harjoitella kurssilla opittuja asioita niin tutkimisen kuin harjoittelun osalta.

Huom! Käytännön harjoituspäivän edellytys on, että kurssi on käyty aikaisemmin joko livenä, etänä tai verkkokurssin muodossa!

Päivä ja aika:

Alaraajan tendinopatiat / käytännön harjoituspäivä 4.12.2021 klo 9.00-17.00.

Paikka:

Kauppi Sports Center

Kuntokatu 17, Tampere

Sisältö:

Päivä sisältää käytännön harjoittelua tutkimisen, erotusdiagnostiikan ja harjoittelun osalta. Koska koulutuspäivät on suunniteltu sen pohjalta, että kaikki teoriatieto on käyty jo kursseilla aikaisemmin läpi, ei ole tarkoitus käydä luentomaisesti asioita läpi, vaan panostaa lähes koko aika käytännön harjoitteluun.

Hinta:

149€, opiskelijat 129€

Kouluttajat:

Ilkka Hakala ft OMT

Aleksi Isomäki ft, manipulatiivinen ft / Maitland concept, voimavalmentaja

Jos olet käynyt aikaisemmin myös yläraajan tendinopatiat-koulutuksen ja kaipaat tähän kertausta, voit ilmoittautua mukaan seuraavasta linkistä:

Koulutus toteutumisen edellytyksenä on minimiosallistujamäärän täyttyminen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin maksu onnistuu tällä hetkellä verkkokaupassa verkkopankkimaksuna. Paytrail palvelun maksuehdot. Poikkeustapauksissa voimme myös lähettää laskun – laita sähköpostia sami.tarnanen@movedoc.fi.