Kuvaus

Rankaperäiset säteilyoireet – kliininen arviointi ja kuntoutus 22.-23.10.2021

Aika ja paikka

pe 22.10.2021 klo 10-18

la 23.10.2021 klo 9-17

Kauppi Sport Center, Kuntokatu 17, Tampere

Koulutuksen sisältö: 

Niska- ja alaselkäperäiset raajaoireet voivat olla hyvänlaatuisia itsestään ohimeneviä vaivoja. Toisaalta näiden vaivojen taustalla voi olla leikkausta vaativia syitä. Raajaoireiden kuntoutus perustuu huolelliseen kliiniseen tutkimiseen ja siitä tehtävään päättelyyn. Tarkan neurologisen tutkimisen avulla voidaan tunnistaa kiireellistä hoitoa vaativat tapaukset. Rankaperäisiin raajaoireisiin liittyy vaivan pitkittymisen riski. Raajaoireen syyt sekä vaivasta aiheutuvat haitat on tärkeä tunnistaa varhain. Tämä luo pohjan hoitolinjan valinnalle, terapiasuunnitelman tekemiselle ja hoidon toteutukselle.  

Koulutus järjestetään lähikoulutuksena Tampereella Kauppi Sport Centerin koulutustiloissa. Koulutuspäivän aikana on mahdollisuus ruokailla liikuntakeskuksen ravintolassa. Koulutuksen hintaan kuuluu kahvit. 

Koulutuksen ennakko- ja oheismateriaalit ovat käytettävissä verkkokoulutusalustalla kaksi viikkoa ennen koulutusta sekä kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen. Varaa aikaa materiaalien läpikäyntiin. Suuri osa koulutuksen teoriamateriaalista on verkkokoulutusalustalla ja koulutuspäivien aikana painotetaan käytännön harjoittelua. Koulutuksen materiaalit saat itsellesi pdf-muodossa.

Koulutus on suunnattu kuntoutusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. 

Normaali hinta 429€ (sis. alv 24%), Opiskelijat 389€ (sis. alv 24%) Opiskelijakortti esitettävä koulutuspäivillä.

Kouluttaja: 

Ilkka Hakala, ft OMT

Peruutus ja maksuehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin maksu onnistuu tällä hetkellä verkkokaupassa verkkopankkimaksuna. Paytrail palvelun maksuehdot. Poikkeustapauksissa voimme myös lähettää laskun – ilmoittautuminen siinä tapauksessa sähköpostitse sami.tarnanen@movedoc.fi