Sami TarnanenFysioterapeutti, TtT
Samilla on takana 20 vuotta fysioterapia-alan sekätyömiestoimintaa: klinikkatyötä, tutkimushommia, asiantuntija- ja kehittämistehtäviä, luennointi- ja koulutustöitä, lehden toimittamista ja yhdistystoimintaa.

Julkaisuja Sami on ehtinyt tekemään selkäleikkausten postoperatiivisesta kuntoutuksesta ja core-treenistä sekä kotimaisissa ammattilehdissä juttuja terapeuttisesta harjoittelusta, alaselkä- ja niskakivusta, tendinopatiasta ym. Turhaan Sami ei ole coretohtori-nimikettä kollegoiltaan saanut, sillä hän on väitöskirjan verran syventynyt keskivartalon harjoitteluun.

Ammatillisesti lähellä sydäntä: Näyttöön perustuva kuntoutus, tutkimustiedon implementointi, etäterapia ja kriittinen ajattelu. Vahva (mutta tunnistettu) vinouma fyysisen aktiivisuuden ja terapeuttisen harjoittelun hyödyllisyydestä. Siviilissä elää kuten saarnaa.

Ilkka HakalaFysioterapeutti OMT
Ilkka tekee pääpainoisesti fysioterapeutin vastaanottotyötä ja suoravastaanottoa. Kliinisessä työssä suosikkeja ovat yläraajan kiputilat sekä jänneongelmat. Jänneongelmien ja yläraajan tiimoilta Ilkka on ollut mukana tekemässä useaa artikkelia ja koulutusta.

Ammatillisesti lähellä sydäntä: Yläraajan ja jänteiden lisäksi kuormituksen ja kuormituksen muutosten vaikutus ihmiskehoon, kliiniset päättelyketjut syy-seuraussuhteineen, voimaharjoittelu suorituskyvyn ja terveysvaikutusten kannalta sekä tutkittuun tietoon pohjautuva tule-fysioterapia.

Vapaa-ajalla Ilkka harrastaa intohimoisesti boulderointia ja yrittää tulla vuosi vuodelta vahvemmaksi. Jos liikut Tampereen metsissä, saatat törmätä Ilkkaan joko kiipeämässä tai vähintäänkin pyrkimässä erilaisten kivenlohkareiden päälle.

Aleksi IsomäkiFysioterapeutti, manipulatiivinen ft/Maitland-concept, voimavalmentaja
Aleksi tekee töitä yksityisellä fysioterapiapuolella ja nykyään sen ohella myös hieman voimavalmennuksia.

Ammatillisesti lähellä sydäntä: Alaraajojen, jalkaterien ja olkapään ongelmien kuntoutus ja jänneoireet. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on harjoittelun ja tarkan ohjelmasuunnittelun yhdistäminen terapiaan ja koulutusten sisältöön.

Aleksi on käynyt opiskelemassa voimaharjoittelun suunnittelua useissa kansainvälisen tason voimavalmentajien seminaareissa ja privaattiopetuksissa ympäri maailmaa. Aleksin omassa instassa löydät vinkkiä fysioterapian ja voimaharjoittelun välimaastosta.

Nuorempana fanaattinen sirkusharrastaja, mutta nykyään vapaa-aikana harrastuksiin kuuluu lähinnä saliharjoittelu.

Riikka HolopainenFysioterapeutti, kipufysioterapian erikoisasiantuntija, TtM, terveystieteiden opettaja ja väitöskirjatutkija
Riikan työ on tällä hetkellä pääasiassa väitöskirjan tekoa ja kouluttamista, minkä lisäksi Riikka tekee vastaanottotyötä sen mukaan mitä ehtii. Lempiasiakkaita ovat pitkittyneen kivun kanssa elävät.

Tunnistatte ehkä Riikan somesta, sillä hän on aktiivinen tiedon jakaja monella eri foorumilla.

Riikka tekee väitöskirjaa aiheesta biopsykososiaalinen lähestymistapa alaselkäkivun hoidossa ja on mukana useammassa muussa tutkimushankkeessa. Julkaisuja koti- ja ulkomaisissa lehdissä selkä- ja niskakipuun, terapiasuhteeseen ja vuorovaikutukseen liittyen. Riikka sai 2018 myös kipufysioterapian erikoisasiantuntija -nimikkeen.

Ammatillisesti lähellä sydäntä: Tutkimustiedon ja käytännön työn välisen kuilun siloittaminen, ihmisen oppiminen ja tutkittuun tietoon pohjautuva koulutus, kipufysioterapia, tules-vaivojen näyttöön perustuva hoito, terapiasuhde ja vuorovaikutus. Positiivinen fysioterapia (vrt. positiivinen psykologia).

Vapaa-ajalla Riikka kilpailee savatessa, joka on ranskalaista potkunyrkkeilyä. Lisäksi aiempi laskuvarjohyppyharrastus jatkuu tuulitunnelissa lentämällä.

Julius LuomajokiFysioterapeutti OMT, Fysioterapeutti (YAMK, hyvinvointiteknologia)
Julius työskentelee tuki- ja liikuntaelinvammojen parissa Aspetarissa (Doha, Qatar). Fysioterapeutin työn lisäksi Juliuksella on myös kertynyt työkokemusta puettavan EMG-teknologian parissa. Tällä hetkellä työssään pääasialliset potilasryhmät ovat alaraaja- ja olkapäävammat sisältäen sekä konservatiivista että postoperatiivista kuntoutusta. Lisäksi Julius on kirjoittanut ja ollut mukana useassa artikkelissa liittyen mm. alaraajojen tendinopatioihin ja liikehallintaan.

Ammatilliset mielenkiinnon kohteet ovat tendinopatiat, nilkan ja jalkaterän vammat, voimaharjoittelu, kliininen päättely sekä terveysteknologia.

Vapaa-aika Juliuksella kuluu pääasiassa juosten ja kuntosalilla sekä mahdollisuuksien sattuessa myös jalkapalloa pelatessa.