Tiesitkö, että voit tilata MoveDocin kouluttamaan yritykseesi/työpaikallesi? Tai haluatko jonkun MoveDoclaisista puhumaan tapahtumaasi?

Koulutuksista saadaan usein paras hyöty irti, kun samasta työyhteisöstä mukana on useampia osallistujia, ja parhaassa tapauksissa niin että koulutukseen osallistuu koko työyksikön porukka, jolloin opittujen taitojen vieminen käytäntöön tehostuu, kun työpaikalta löytyy toisia, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja ratkoa vastaan tulevia pulmia ja jatkaa oppimista yhdessä.

Vuosien 2019–2023 aikana olemme toteuttaneet useita erimittaisia tilauskoulutuksia ja luentoja sekä paikan päällä että etänä ja palaute on ollut erinomaista. Pisimmät tilauskoulutukset ovat olleet 15 päivän mittaisia fysioterapeuttien/työfysioterapeuttien suoravastaanottokoulutuksia. Olemme myös pitäneet yksittäisiä koulutuspäiviä mm. kipuun, biopsykososiaaliseen lähestymistapaan, terapeuttiseen harjoitteluun ja tendinopatian hoitoon liittyen. Räätälöimme koulutuksen sopimaan juuri teidän tarpeisiinne ja suunnittelemme koulutuksen yhdessä tilaajan, sekä osallistujien kanssa huolellisesti.

Kaikki tarjoamamme tilauskoulutukset käyvät myös suoravastaanottotäydennyskoulutuksesta (SVO-täydennyskoulutus).

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: sami.tarnanen@movedoc.fi

Katso alta lisätietoa aiheista, joista tarjoamme tilauskoulutuksia:

Kipu ja biopsykososiaalinen viitekehys

Kehonosa- ja ongelmakohtaiset koulutukset

Harjoittelu ja manuaalinen terapia TULE-kuntoutuksessa

Koulutusten ennakko- ja oheismateriaalit ovat käytettävissä verkkokoulutusalustalla (vuolearning.fi) kaksi viikkoa ennen koulutusta sekä kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen. Suuri osa koulutuksen teoriamateriaalista on verkkokoulutusalustalla ja koulutuspäivien aikana keskitytään käytännön harjoitteluun. Koulutusten materiaalit saat itsellesi pdf-muodossa. Koulutukset voidaan järjestää yksi- tai kaksipäiväisenä kokonaisuutena asiakkaan tarpeiden mukaan.