Tiesitkö, että voit tilata MoveDocin kouluttamaan yritykseesi/työpaikallesi? Tai haluatko jonkun MoveDoclaisista puhumaan tapahtumaasi?

Koulutuksista saadaan usein paras hyöty irti kun samasta työyhteisöstä mukana on useampia osallistujia, ja parhaassa tapauksissa niin että koulutukseen osallistuu koko työyksikön porukka, jolloin opittujen taitojen vieminen käytäntöön tehostuu kun työpaikalta löytyy toisia joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja ratkoa vastaan tulevia pulmia ja jatkaa oppimista yhdessä.

2019-2020 olemme toteuttaneet useita eri mittaisia tilauskoulutuksia ja luentoja sekä paikan päällä että etänä ja palaute on ollut erinomaista. Pisimmät tilauskoulutukset ovat olleet 15 päivän mittaisia fysioterapeuttien/työfysioterapeuttien suoravastaanottokoulutuksia. Olemme myös pitäneet yksittäisiä koulutuspäiviä mm. kipuun, biopsykososiaaliseen lähestymistapaan, terapeuttiseen harjoitteluun ja tendinopatian hoitoon liittyen. Räätälöimme koulutuksen sopimaan juuri teidän tarpeisiinne ja suunnittelemme koulutuksen yhdessä tilaajan, sekä osallistujien kanssa huolellisesti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: sami.tarnanen@movedoc.fi