Kuvaus

Kurssin toteutus

Opiskelu tapahtuu itseopiskeluna Vuolearning -oppimisalustalla. Käyttöoikeus oppimisalustalla olevaan kurssisisältöön on määräaikainen ja määräaikaisuuden kesto on kolme kuukautta. Määräaikaisuus alkaa ostohetkestä. Kurssisisältö on ladattavissa pdf-muodossa, joten kurssimateriaali on käytössäsi myös oppimisalustan käyttöoikeuden loputtua. 

Kurssimateriaali on tarkoitettu ainoastaan osallistujan henkilökohtaiseen käyttöön!

Kurssi on suunniteltu terveysalan asiantuntijoille sekä opiskelijoille ja se tarjoaa kattavan tietopaketin tuki- ja liikuntaelinongelmiin liittyvästä kivun sekä toiminta- ja suorituskyvyn mittaamisesta. Koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen on laitettu likoon koko MoveDocin tiimin tietotaito, tervetuloa mukaan kehittämään osaamistasi!

Koulutuksen sisältö:

Kurssi koostuu seuraavista osioista:

  • Mittaamisen perusteet: mikä merkitys mittaamisella on kuntoutusprosessissa?
  • Muutoksen todentaminen mittaamalla: mitä tekijöitä on huomioitava mittarin valinnassa ja toteutuksessa?
  • Millainen mittaustulos on hyvä tai huono?
  • Kivun ja toimintakyvyn mittaaminen
  • Fyysisen toimintakyvyn mittaaminen
  • Pelko-välttämiskäyttäytymisen sekä koetun muutoksen mittaaminen
  • Mittaamisen käsikirja

Koulutusmateriaali on sekä teksti- että videomuodossa. Videomateriaalia on yhteensä kaksi tuntia.

Viimeisessä osiossa mittaamisen teoria viedään käytäntöön 54-sivuisen Mittaamisen käsikirjan muodossa. Käsikirja sisältää selkeät ja kattavat ohjeet tule-kuntoutukseen sovellettavista suorituskykytesteistä.

Koulutuksen tavoitteet

  • Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää mittaamisen merkityksen tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksessa yksittäisen asiakkaan näkökulmasta, osana kliinistä päättelyä sekä laajemmasta ammatillisen kehittämisen näkökulmasta.
  • Osallistuja osaa valikoida mittarit omaan kliiniseen käyttöön ja käyttää niitä niin, että mittauksista saatava tieto on mahdollisimman luotettavaa ja hyödyllistä.
  • Osallistuja osaa soveltaa mittauksista saatavaa tietoa monipuolisesti asiakkaan kuntoutumisen edistämisessä, vaikuttavuuden arvioinnissa ja tule-kuntoutuksen kehittämisessä.

Hinta

Kurssin hinta on 59€ (sis. alv 24%).

Peruutus ja maksuehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kurssin maksu onnistuu tällä hetkellä verkkokaupassa verkkopankkimaksuna. Paytrail-palvelun maksuehdot. Poikkeustapauksissa voimme myös lähettää laskun – ilmoittautuminen siinä tapauksessa sähköpostitse sami.tarnanen@movedoc.fi.